Satsang bo vsako drugo soboto ob 19:00 na lokaciji ul. Umberta Gorjana 4, Grožnjan. Prvi bo 10.9.2022, vljudno vabljeni!

IMG_6721.JPG

23.7.2022. u 19:00, ul. Umberta Gorjana 4, Grožnjan -  Zadnji u ciklusu od 7 seminara – PROSVETLJENJE - MIT ILI MOGUČNOST ZA SVAKOGA?

9.7.2022. -  6. u ciklusu od 7 seminara – O MEDITACIJI

Picture 1.png

25.6.2022

 

SATSANG SA SAŠOM - SREĆA I MIR, KOJI NE PROLAZE

5. u ciklusu od 7 seminara – Anksioznost i ostale neuroze

Nastavlja se ciklus vrlo intenzivnih i transformativnih seminara u Grožnjanu. Na zadnjem Satsangu su bile dinamike toliko intenzivne, da se nismo ni dotakli teme, koja je bila predodređena. U vatri istine je izgaralo sve ono, što nije dio prirodnog toka života nego predstavlja našu fiksaciju ega. Ego (grčka riječ za Ja), je nešto što ne postoji samo po sebi nego je samo ideja u našim mislima, popraćena sa energetskim osjećajem odvojenosti od kreacije. Pošto nema prave temelje, on se brzo uhvati u zamke, koje postavi sam sebi.

Kad taj osjećaj odvojenosti otpadne, nastavlja se prirodni životni tok, tok užitka i bola koji je impersonalan, bez mentalno određenog smisla, odnosno je smisao života život sam, kao što je netko spomenuo na zadnjem Satsangu. To je život pun radosti, mira, i ljubavi.

Satsang je intenzivni duhovni seminar na kojem upoznajemo svoju istinsku prirodu, koja je mir i radost.

Tokom našeg života, nekad dolazimo u situaciju, kad shvatimo, da nam svi naši uspjesi do sada nisu donijeli ono, što smo cijeli život istinski tražili. Rijetki su oni, koji su u tom trenutku spremni okrenuti se od svega što im je poznato, kako bi se suočili sami sa sobom i napokon došli do samospoznaje.

Na satsangu će svaki pojedinac imati priliku istražiti, koje su to prepreke, koje je sam kod sebe izgradio i koji stoje na putu do njegove sreće. U vatri istine izgara sve, što je lažno, ostaje samo ono što je neuništivo, to je naše istinsko sebstvo. To je pravi put za one, koji su spremni hrabro pogledati u sebe i oslobodite se od iluzije odvojenosti. Iskreni tragaoc napokon nalazi ono što je uvijek tražio, to su mir, ljubav i radost, koji ne prolaze.

Ovo će biti peti u ciklusu od 7 seminara u Grožnjanu.

TEME INTERAKTIVNIH SEMINARA:

1) Uvodni seminar - Sreća i mir, koji ne prolaze

2) Partnerstvo

3) Posao i financije

4) Rano djetinjstvo i trauma

5) Anksioznost i ostale neuroze

6) Meditacija

7) Prosvjetljenje - mit ili mogućnost

Teme su organizirane tako, da se učesnika postepeno vodi prema duhovnom oslobađanju i sve dubljemu upoznavanju samoga sebe. Naravno seminari su fleksibilni i na kraju se često završi kod neke druge životne tematike, sve teme su međusobno jako povezane, kao što je sve u našem životu.

Moguće je posjetiti sve seminare ili samo jednog od njih, po želji naravno.

Seminar će voditi Aleksander Grunčić Krajnc, doktor medicine, koji se bavi kliničkom hipnoterapijom. Aleksander je posvetio veći dio svog života upoznavanju samog sebe, životni put ga je vodio do mnogih duhovnih učitelja širom svijeta. Vlastitu samospoznaju sa radošću dijeli sa svojim klijentima i sa svim ljudima oko sebe.

Prijava i dodatne informacije na:

aleksandergk@gmail.com

+385 91 6148 358

+386 41 768 279

Trajanje seminara: 2-3 sata

Kotizacija: donacije bez obaveze

GDJE: Ul. Umberta Gorjana 4, Grožnjan

KADA: 25.6.2022 u 19:00 sati

satsang3.png
4.satsang.png
satsangfinall.png